Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10117-ujragondolva-nissan-x-trail.html

Újragondolva: Nissan X-Trail

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.


Legújabb twittek

Keresés
2013. szeptember 13.
keresés



Újragondolva: Nissan X-Trail
2013. szeptember 11. 10:46 - B. K.

Előrukkolt a Nissan az új X-Trailel, amely szakít elődje szögletességével, és egy divatos SUV képében érkezik hamarosan a szalonokba. 

nx 01

Az új modell a Nissan és Renault közös fejlesztésű platformjára épül, és alkalmazkodva az igényekhez ezentúl sima fronthajtással is megvásárolható lesz. Természetesen opcionálisan összkerékhajtás is választható lesz hozzá, a Nissan All Mode 4x4 névre keresztelt rendszere egy forgókapcsoló segítségével állítható elsőkerékhajtás, automata és fix összkerékhajtás módba. 

nx 02

Az új X-Trail további érdekessége, hogy szintén opcionálisan két plusz ülés is rendelhető, amelyek a már ismert módon, a csomagtartó rovására nyithatóak fel, és a Nissan ígérete szerint teljes értékű utazóhelyek lesznek. A felhasznált anyagok minősége is javult, s bár a fotógaléria alapján az egyszerűbb kivitelek belseje még mindig japános hangulatot áraszt, de a bézs színű kivitelek kifejezetten otthonosnak tűnnek. Számos kényelmi és biztonsági rendszert kap az X-Trail, és természetesen érkeznek a ma már szinte kötelező LED-es fényszórók is. 

nx 03

A fotók önmagukért beszélnek, mindössze egy lényeges kérdés maradt nyitott egyelőre, az, hogy milyen erőforrásokkal lesz kapható az X-Trail. Erről a Nissan mindössze annyit árult el, hogy Európában csak négyhengeres benzin és dízel motorokkal lesz elérhető az új modell, de az amerikai kontinensen – ahol leváltja a Rogue modellt is – nagyobb motorokkal is megvásárolható lesz. A pontos motorválasztékra valószínűleg már nem kell sokat várni, hiszen a Nissan jövő év elején szeretné megkezdeni az új X-Trail forgalmazását.

 
 

                   


Újragondolva: Nissan X-Trail
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon