Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10212-a-skoda-uj-uedvoeskeje-rapid-spaceback.html

A Skoda új üdvöskéje: Rapid Spaceback

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.


Legújabb twittek

Keresés
2013. október 5.
keresés



A Skoda új üdvöskéje: Rapid Spaceback
2013. október 01. 07:27 - B. K.

A Skoda-ra egy kicsit mindenki furán nézett, amikor a Rapiddal beszállt a fapadosnak titulált versenybe. Nem mintha a Rapid bármivel is rosszabb lenne, mint bármely konkurense, és fogy is szépen, de mégis, valahogy hiányzott belőle az a plusz, amivel a Skoda az utóbbi időben rendre meglepi vetélytársait más kategóriákban.

sr0 01

Az ok mostanra kiderült, a csehek meglepetése ugyanis egy újabb modell, méghozzá a kategória első ferdehátúja, amelynek bevezetése ebben a hónapban kezdődik meg Európában.

A belső tér teljesen megegyezik persze a szedán kivitellel, a csomagtartó 415 literes, erőforrások terén pedig a VW-csoport standard alapkínálata érkezik. Benzinesből rögtön négyféle, a sort a 3 hengeres 1,2 MPI (75 LE) nyitja, az ugyancsak 3 hengeres 1,2 TSI pedig két teljesítményszinttel (85 és 105 LE) érkezik. A sort egyelőre az 1,4-es TSI zárja 122 lóerővel, míg dízelek terén az 1,6-os gázolajos 90 és 105 lóerős változata érhető el a Spacebackhez. Magyarországra egy kicsit csúszva, várhatóan novemberben érkezik a Spaceback.

 
 

                


A Skoda új üdvöskéje: Rapid Spaceback
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon