Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/8840-tankot-epitett-a-jaguar.html

Tankot épített a Jaguar

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.


Legújabb twittek

Keresés
2013. március 30.
keresés



Tankot épített a Jaguar
2013. március 27. 12:45 - Pál a postoló

A most következő autó egészen kis testvére már nálunk is megfordult, a New York-i autószalonon azonban egy igazi nagyragadozót mutat be a Jaguar. Az XJR legújabb generációja ugyanis egy ötliteres V8-as motorral érkezik, amelynek teljesítménye kereken 550 lóerő, forgatónyomatéka pedig 685 newtonméter. A szuperszedán 4,4 másodperc alatt van százon, végsebessége pedig 280 km/óra. Ehhez képest a Jaguar mindössze 15 literes városi és 10 literes országúti fogyasztást emleget, amit vagy elhiszünk nekik, vagy nem.

jxjr2014 1

A sportosságot hangsúlyozandó, az XJR feszesebb futóművet és átprogramozott kormányszervót kapott, így elvileg még közvetlenebb élményt nyújt a vezetése. Kívülről az XJR logón kívül leghamarabb a hatalmas, 20 hüvelykes alufelnikről és a csomagtartóra szerelt diszkrét szárnyról ismerhetjük fel az autót, ha szembejön velünk a Váci úton.

 
 



         


Tankot épített a Jaguar
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -