Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/9326-toerlesztette-adossagait-a-tesla.html

Törlesztette adósságait a Tesla

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.


Legújabb twittek

Keresés
2013. augusztus 19.
keresés



Törlesztette adósságait a Tesla
2013. május 23. 14:27 - Pál a postoló

teslafizetAhhoz képest, hogy annak idején mennyit szapulta (tudjuk, mi is) mindenki az átmeneti nehézségekkel küzdő Teslát, Elon Musk végül egész pofás kis birodalmat épített az elektromos autók és a civil űrhajózás jelképezte pillérekre. Az üzlet annyira beindult, hogy a hitelezők (jelen esetben többek között az amerikai állam) legnagyobb megrökönyödésére Musk bejelentette, hogy visszafizette az államtól még 2011-ben felvett 465 millió dolláros kölcsönt.

Gondolom a Magyarországon működő hitelintézetek közül is sokan örülnének egy ilyen adósnak, ráadásul a Teslának mindez úgy sikerült, hogy az eredeti hitelkonstrukcióhoz képes 9 évvel(!) korábban rendezte adósságait az állam felé és ezzel a cég az első és egyetlen olyan amerikai vállalat, aminek ez a bravúr sikerült. A befizetésnek nyilván nem csak a Teslánál, hanem az államkasszában is örülnek, hiszen ennyivel is több pénz áll majd a kormány rendelkezésére, hogy segítsen a bajba jutott Fiskeren, vagy a szintén a csőd szélén táncoló A123 Systems-en.


Törlesztette adósságait a Tesla
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon