Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/magazin/8857-bereljen-oen-is-qparkoloembertq.html

Béreljen Ön is "parkolóembert"!

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.


Legújabb twittek

Keresés
2013. április 1.
keresés



Béreljen Ön is "parkolóembert"!
2013. március 29. 10:05 - Pál a postoló

Aki járt már Londonban, az tisztában van vele, milyen elképesztően zsúfolt a brit főváros és mennyire lehetetlen feladat parkolóhelyet találni. Ha pedig neadj isten mégis sikerül, készüljünk fel a legrosszabbra a parkolási díjakat illetően, arról nem is beszélve, milyen hajmeresztő bírságokat képesek kiszabni, ha rossz helyre állunk. Az Aspect nevű karbantartó cégnek is rendszeresen meggyűlt a baja a hatóságokkal, hiszen autói kénytelenek azon a környéken leparkolni, ahol épp meló van, de ez az említett okok miatt nem mindig kivitelezhető.

londonparkolash

A cég tulajdonosa, Will Davies megunta a folyamatos harcot a parkolási társaságokkal és azt, hogy a gatyája is rámegy a bírságokra, így egészen rendkívüli módszerhez folyamodott: 8 fontot, vagyis durván 3000 forintot fizet óránként olyan jogosítvánnyal rendelkező munkanélküli fiataloknak, akik hajlandók a munkavégzés idejére a kocsiban maradni és ha felbukkan egy parkolóőr, azonnal elhajtani a helyszínről és keresni egy másik parkolóhelyet.

Davies szerint ez a modell még mindig olcsóbb, mint kifizetni a parkolójegyeket, illetve adott esetben az akár 120 fontos (kb. 43 000 forint) bírságot, ráadásul véleménye szerint egy csomó „munkahelyet” is teremt és máris a hálózat kibővítését tervezi, ahol bárki bérelhet magának „parkolóembert”, ha spórolna és nem félti a kocsiját.

Londonban nagyon komolyan veszik a fizetős parkolást.

Az automatáknál hitelkártyával, vagy érmével fizethetünk, de maximum egy óra parkolást, amit nem lehet meghosszabbítani. Aki ennél tovább szeretne maradni, az jobb, ha keres egy parkolóházat.


Béreljen Ön is
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -