Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10003-bubigep-es-egyeb-chevrolet-nyalanksagok.html

Bubigép és egyéb Chevrolet-nyalánkságok

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. augusztus 27.
keresés



Bubigép és egyéb Chevrolet-nyalánkságok
2013. augusztus 24. 07:26 - B. K.

Kezdjük a kedvessel, vagy inkább aranyossal: érkezik a Spark Bubble kiadása, kicsit sportosabb lökhárítókkal, fehér alufelnikkel, és – a lényeg – fehér vagy rózsaszín kis Bubble matricákkal az első sárvédőn. Valami olyasmi, mint a Renault Twingo Miss Sixty volt, ezúttal szerencsére biztosan nem kell majd tesztelnem, mert a magyar hölgyek nagy bánatára – gondolom – nálunk nem lesz kapható.

chvyfrankfurt 01

Az Aveohoz kínált tolatókamera ellenben itthon is elérhető lesz, ehhez persze az kell, hogy már eleve a hétcolos központi kijelzős egységgel kérjük az autót, mint ahogyan a MyLink rendszer is csak ebben az esetben lesz elérhető mostantól a Cruze-hoz. Az eddigit kiegészítő, ikonos képernyőjű új rendszer a magasabb felszereltségű autókba kerül. Navigátor, CD-lejátszó, hangfelismerés és szövegfelmondás tartozik hozzá.

chvyfrankfurt 02

További újdonság Cruze-fronton, hogy ősztől háromféle benzinmotor lesz választható valamennyi karosszéria-változatához. Ezek az 1.4-es turbó (140 LE/103 kW), valamint az 1.6-os (124 LE/91 kW) és 1.8-as (141 LE/104 kW) motor. Az eddigi dízel-választékot, amely az 1.7-esből (130 LE/ 96 kW) és a 2.0 literesből (163 LE/120 kW) állt, az 1.7-es 110 LE (81 kW) teljesítményű változata egészíti ki.

Parkolássegítő a Chevrolet Orlandóban
Az új modellévtől hasonló holttér-figyelmeztetés lesz az Orlandóban is, ráadásul a jobb felszereltségű modellek megkapják a fejlett parkolássegítőt is. Ez utóbbi azonosítja a megfelelő parkolóhelyet, és útmutatást ad a vezetőnek a jármű kormányzására. További újdonság a tükörházak fénydiódás irányjelzője, a 16 colos dísztárcsa és a 17, illetve 18 colos könnyűfém-kerék. Az Orlando általunk is tesztelt 1,4-es benzines turbómotorjához már automata is kapcsolódhat.

Fronthajtásos Trax
A Trax kis SUV benzines turbó motorjához (1.4 liter) idén ősztől fronthajtás is rendelhető, hatfokozatú manuális sebességváltóval. Nulláról százra 9.5 másodperc alatt gyorsul, kombinált fogyasztása start/stoppal 6.0 liter/100 km, ami megfelel 139 g CO2 per km-nek, és hamarosan érkezik az automataváltós kivitel is.


Bubigép és egyéb Chevrolet-nyalánkságok
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon