Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10234-sportosnak-latszo-targy-rapid-coupe.html

Sportosnak látszó tárgy: Rapid Coupe

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 7.
keresés



Sportosnak látszó tárgy: Rapid Coupe
2013. október 04. 12:13 - B. K.

A Skodáról csak keveseknek jut eszébe a sportos szó, még akkor is, ha a Fabia és Octavia RS-ek azért elég népszerűek voltak – joggal. A Fabiaból ugyebár már nem készül több RS, az Octavia pedig a legtöbbek számára elérhetetlen játékszer.

srr 01

Kell hát a népnek egy sportos, vagy legalábbis annak tűnő modell, gondolták a csehek, és felmelegítették a Rapid első terveit. Anno ugyanis kifejezetten sportos formát álmodtak meg a végül a kedvező árú szedánok között piacra dobott, mostanra ferdehátú változatban is készülő modellnek. 

A Skoda végül úgy döntött, hogy tovább bővíti a Rapid-családot, egy háromajtós kupé lesz a következő a sorban. Nem valószínű persze, hogy valami durva sportautó készül majd a cseheknél, inkább egy megfizethető árú, sportos háromajtós modell érkezhet, mégpedig jövőre, az eredeti Skoda Rapid születésének 30. évfordulójára. 

Amennyiben a VW-konszern is áldását adta már a tervre, akkor valószínűleg nem is lesz akadálya annak, hogy a meglévő technikai alapokra építve elkészüljön a sportos Skoda, amelynek teljesítménye igazából csak azon múlik, mennyit engednek majd a cseheknek, hiszen jelenleg talán a VW-konszern rendelkezik a legszélesebb motor kínálattal.


Sportosnak látszó tárgy: Rapid Coupe
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon