Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10271-audi-tt-tul-a-felmillion.html

Audi TT: túl a félmillión

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 17.
keresés



Audi TT: túl a félmillión
2013. október 14. 13:04 - B. K.

Egy rétegautó esetében ritka pillanat, hogy ennyi találjon belőle gazdára. A prémium sportautók mezőnyében játszó, 1998 óta gyártott Audi TT-ből a minap készült el a jubileumi példány.

auditt 01

A németek limitált szériával teszik emlékezetessé a mérföldkövet, ennek megfelelően 500 darabot készítenek a TTS Limited Edition névre keresztelt modellből.

A jubileumi autó kupé és kabrió változatban is készül majd, előbbi „Nimbus” szürke színben, utóbbi „Imola” sárgában lesz elérhető. Mindkét modell alapfelszerelése a fix hátsó spoiler és a továbbfejlesztett 19 colos kerekek.

Belül mindkét modell esetében szürke bőr ural mindent, na meg persze a jubileumra emlékeztető varrott feliratok. Természetesen gazdag felszereltséggel juthatnak hozzá a szerencsések a modellekhez, jár az Audi prémium hifije Bose hangrendszerrel, elektronikus kényelmi és biztonsági extrák hada, valamint egy egyedi belső világítás is.

auditt 02

Számunkra ennél talán fontosabb, hogy a TTS Limited Editionba a kétliteres, 265 lóerős turbós-benzines erőforrás kerül, amelyhez – kívánság szerint – hatfokozatú manuális, vagy hatfokozatú S-tronic váltó kérhető.

A hazai ár még nem ismert, de Nagy-Britanniában nagyjából 3000 fonttal kérnek érte többet, mint, a sima TT-ért, a kupé alapára 38.860 font (kb. 13 millió forint), a kabrióé 42.320 font (14,2 millió forint).

 
 

    


Audi TT: túl a félmillión
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon