Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10279-ime-az-aston-martin-szabadidautoja.html

Íme az Aston Martin szabadidőautója

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 17.
keresés



Íme az Aston Martin szabadidőautója
2013. október 15. 12:46 - B. K.

Keresik a kiutat a válságból az autógyártók, az utolsó évben nem túl fényes pénzügyi adatokat mutató Aston Martin egy korábbi koncepcióhoz nyúlt most vissza. 

al 01

Az angolok már évekkel ezelőtt felvetették, hogy indítanának egy al-márkát, de az utóbbi időkben nem sokat hallottunk a projektről. Most, hogy a vetélytársak mindegyike beszáll a luxus SUV bizniszbe (Bentley, Lamborghini, Rolls-Royce, Maserati), az Aston Marti úgy gondolta, itt az ideje lépni valamit. 

Az angolok ráadásul a helyes útnak azt vélik, ha rögtön két legyet ütnek egy csapásra, azaz a luxus szabadidőautójukat már az új almárka első képviselőjeként mutatják be. A Mercedes GL alapokra épített Ladona SUV lehet a kiindulópont, majd a Lagonda név alatt egy kisebb szedán és egy nagy limuzin is bemutatkozik a közeljövőben. 

al 02

Egyelőre nem tudni, hogy a britek teljesen újratervezik-e a koncepciót és esetleg saját maguk fejlesztik ki az SUV-t – ehhez állításuk szerint minden eszközük és tudásuk megvan – vagy ismét a Mercedeshez fordulnak segítségért. Utóbbi egyébként sokkal valószínűbb, mivel így nem csak a fejlesztési idő rövidülne le, de jelentősen csökkennének a fejlesztés és gyártás költségei is.

 
 

       


Íme az Aston Martin szabadidőautója
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon