Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10285-visszakozik-a-mazda-temethetjuek-a-szivomotorokat.html

Visszakozik a Mazda: temethetjük a szívómotorokat

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 23.
keresés



Visszakozik a Mazda: temethetjük a szívómotorokat
2013. október 16. 12:53 - B. K.

Alig két hónappal ezelőtt nem győztem agyondicsérni a Mazdát, hogy a turbókorszak közepén bevállalják, hogy holmi feltöltés helyett egy vérbeli, pörgős japán motorral tervezik a következő Mazda 3 legizmosabb változatát.

mazdaspeed3

Lehet, hogy csak tesztelték a közvéleményt, és ezek szerint a világ nagy része a turbóra esküszik, mindenesetre mostanra a japánok megváltoztatták véleményüket. A legújabb információk szerint ugyanis turbómotorral és összkerékhajtással érkezik a következő generációs Mazdaspeed3, így erőforrás tekintetében a riválisok – Focus ST, Golf GTI – példáját követik. 

Biztos vagyok benne persze, hogy a 2 éven belül bemutatni kívánt autó igazán szórakoztató jármű lesz, ugyanakkor be kell vallanom, hogy nekem személy szerint mégiscsak fáj, hogy már a rétegmodellek szegmensében is lehúzzák a rolót a sportos hangolású szívómotorok előtt.


Visszakozik a Mazda: temethetjük a szívómotorokat
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon