Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10290-maguknak-gyartanak-szuperautot-az-arabok.html

Maguknak gyártanak szuperautót az arabok

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 23.
keresés



Maguknak gyártanak szuperautót az arabok
2013. október 17. 12:26 - B. K.

Igazából csak idő kérdése volt, hogy valamelyik szultán vagy efféle ne vágjon bele az autóbizniszbe: egyrészt szeretik a különleges autókat, másrészt pénzük is van rájuk.

lykan 01

Azaz minden adott egy saját autóhoz, ami azért jóval egzotikusabb, mint holmi európai szupersportkocsi, arról nem beszélve, hogy jó eséllyel a keresletért sem kell túl messzire menni.

Valahogy így gondolkodhatott a libanoni W Motors, amely már korábban megvillantotta a Lykan névre keresztelt járművét, s nemrég Dubaiban – hol másutt ?? – már tényként közölték, hogy gyártásba kerül aza utó.

A Lykan a gyártó szerint egészen egyszerűen a legexkluzívabb hipersportautó lesz a piacon, ennek megfelelően – jó üzleti érzékkel – mindössze hét darab épül majd belőle. Mielőtt azt hinnénk, hogy hét autóval képtelenség kigazdálkodni a fejlesztések árát, érdemes vetni egy sóvárgó pillantást az árcédulára: a Lykan ára 2,5 millió euró, azaz nagyjából 750 millió forint.

lykan 02

Ennyi pénzből kijönne akár 7-8 Lamborghini is, ráadásul némi hunyorítással mintha akadnának is ismerős vonások az olasz sportkocsiról a Lykanban is.

Vevők állítólag már akadtak is, holott egyelőre még azt sem tudni, hogy milyen erőforrás kerül az autóba. A jól informáltak szerint a Porsche szállítja majd a motorokat, amelyről egyelőre annyit tudni, hogy 750 lóerő mellett kerek 1000 Nm nyomatékot küld a hátsó tengelyre, a 0-100-as sprint 3 másodperc alatt teljesíthető, a végsebesség pedig megközelíti a 400 km/órát.

Mindez mellé gyémántokkal feldobott LED-világítás, arany varrású bőrborítás és egy, az autó egész élettartamára kiterjedő 24 órás exkluzív kiegészítő szolgáltatás jár. Hogy ez utóbbi pontosan mit takar, nem lehet tudni, de aki nagyon kíváncsi, az a vételár leszurkolását követően beletekinthet a részletes szerződésbe. 

 
 

      


Maguknak gyártanak szuperautót az arabok
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon