Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10297-lebukott-a-hyundai-uj-limuzinja.html

Lebukott a Hyundai új limuzinja

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 23.
keresés



Lebukott a Hyundai új limuzinja
2013. október 18. 12:24 - B. K.

A Hyundai már jó ideje hiteget minket a Genesis-el, és úgy tűnik, a koreaiak lassan elkészülnek a prémiumszegmensbe igyekvő autójukkal. 

hgs 01

Erre utal, hogy immár álca nélkül is lencsevégre kapták az autót, amely jó eséllyel nagyobb változtatások nélkül már végső valójában rótta a tesztköröket. 

Az idén HCD-14 Concept néven bemutatott szedán a tervek szerint jövő év elején debütál a Detroiti Autószalonon, hiszen elsősorban a tengerentúli piacra fejlesztette modelljét a Hyundai. 

Ennek megfelelően az USA-ban a 3,8 literes V6-os és az 5,0 literes V8-as motorral kínálják majd elsősorban a Genesis-t, de egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy dízel és hibrid erőforrást is kap a prémiumszedán. 

Egyrészt az utóbbi időben a tengerentúlon is kezdenek teret nyerni a gázolajos autók és természetesen a hibridek, másrészt viszont így az európai piacon is lehet keresnivalója a nagy Hyundainak. Kérdés persze, hogy a koreaiak elérkezettnek látják-e az időt arra, hogy a márkaépítés következő lépcsőfokaként beleharapjanak a luxusautók piacába is, ahol elsősorban a német prémiumgyártókkal kell felvenniük a versenyt. 

Igaz, pár évvel ezelőtt nem sokan gondolták volna, hogy a kisautók és haszongépjárművek kategóriáján túl van élet a koreai gyártó számára, mostanra azonban nem csak résztvevői, de élvonalbeli tagjai lettek az alsó és középkategóriáknak.


Lebukott a Hyundai új limuzinja
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon