Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10302-munkat-keres-irany-az-opel-gyar.html

Munkát keres? Irány az Opel-gyár!

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 23.
keresés



Munkát keres? Irány az Opel-gyár!
2013. október 21. 08:25 - B. K.

Az Opel Magyarország szentgotthárdi Flex motorgyár projektje keretében eddig 400 dolgozót vettek fel, és az év végéig további 60-nal nő a létszám - tájékoztatta Csontos Judit szóvivő, kommunikációs szakértő az MTI-t. Hozzátette: a létszám nagyobbik részét a következő két évben veszik fel, 2015-ig még további több száz munkatárssal bővül a létszám.

osz

Az Opel 2010-ben indította el 500 millió eurós beruházással a Flex motorgyár projektet új generációs kis- és középkategóriás benzin- és dízelmotorok gyártására. Az új, rugalmas termelési rendszerben működő üzem 2013 elején kezdte el a termelést, fokozatosan indítják be a középkategóriás dízel- és a kiskategóriás benzinmotorok gyártását. A gyár kapacitása 2015-re évi 650 ezer darabra nő, nem számítva ide a hagyományos Family motorokat. 

Addigra 1000 embert fognak foglalkoztatni, a munkatársak több mint 80 százaléka fizikai területen fog dolgozni, operátorokat és karbantartókat vesznek fel elsősorban. 

A szóvivő elmondta, hogy az Opel kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az új belépők ne csak a munkakörükkel kapcsolatos ismereteket kapják meg, hanem tájékozódjanak a GM globális gyártási rendszeréről, a vállalati kultúrával kapcsolatos irányelvekről, a szervezet felépítéséről és folyamatairól is. Ezt a célt szolgálja, hogy minden új belépő egyhetes, úgynevezett orientációs programon vesz részt, amelynek részeként tekintet nélkül későbbi beosztásukra, a gyakorlatban is megtapasztalhatják a globális gyártási rendszer működését, szimulációs munkakörnyezetben, famotorokon gyakorolhatják a sztenderd munkavégzést. (MTI)

Az Opel Magyarország az oktatási intézményekkel igyekszik hatékony együttműködést kialakítani. Ennek bevált, folyamatos formái a különböző (nyári, évközi, duális) szakmai gyakorlatok. A szentgotthárdi és szombathelyi szakközépiskolákkal szakmai előadások, mérnöki szakmai konzultációk formájában is együttműködnek. A felsőoktatási intézményekkel a gépészmérnök képzés, illetve egyéb műszaki területek kapcsán egyeztetnek a képzések tartalmáról, jelezve azokat a szakmai elvárásokat, amelyekre egy autóipari cégnek szüksége van.


Munkát keres? Irány az Opel-gyár!
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon