Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10303-fiat-strada--a-legpofasabb-pick-up.html

Fiat Strada – a legpofásabb pick-up?

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 23.
keresés



Fiat Strada – a legpofásabb pick-up?
2013. október 21. 12:39 - B. K.

A Fiat Strada nem éppen hétköznapi látvány az utakon, annak ellenére sem, hogy nem egy kifejezetten friss darab, hiszen a Palio alapjaira épül. A Fiat ennek ellenére úgy érzi, van keresnivalója a miniplatósnak, ezért egy alapos modellfrissítéssel újra csatasorba küldi a Stradat. 

fs 01

A legnagyobb változás a külsőt érinti, a leglényegesebb egy hátrafelé nyíló kis ajtó az autó utasoldai részén, amelynek köszönhetően immár komolyann tonászmutatványok nélkül megközelíthető a hátsó sor a Crew Cab kivitelű, négyszemélyes Stradánál. 

fs 02

Szemből a masszív lökhárító jelzi a változást, hátulról pedig a kisebb hátsó lámpák és szintén új lökhárító alapján lehet felismerni az újdonságot. Odabent ennél is kevesebb a változás, maradt a minimalista műszerfal a hagyományos, négy darab analóg műszerrel. Érintőképernyős központi kijelző nem jár a Stradahoz, de multifunkciós kormánykerék igen, igaz, utóbbi csak a magasabb felszereltségi szintekhez – végtére is egy haszonjárműről van szó. 

A motorpaletta alján az 1,4 literes 86 lóerős egység áll, ezt az 1,8-as 132 lovas benzines követi, az ideális választás azonban valószínűleg az 1,3 literes MultiJet turbódízel lehet. A Strada elérhető sima fronthajtással vagy összkerékhajtással is, a Fiat hagyományos manuális sebességváltót és automatát is kínál a pick-uphoz, amely még idén megjelenik a Fiat szalonokban.

 
 

          


Fiat Strada – a legpofásabb pick-up?
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon