Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10304-kivetkzoett-magabol-a-veneno.html

Kivetkőzött magából a Veneno

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 23.
keresés



Kivetkőzött magából a Veneno
2013. október 21. 11:58 - B. K.

Elkészült a Veneno kabrió változata: nyílhatnak a vaskosra tömött pénztárcák, mi meg várhatjuk a közel-keleti, oroszországi videókat, fotókat a nyitott Lambok utóéletéről. 

lv 01

Jós eséllyel akad majd köztük olyan, ahol egy futózápor miatt ronggyá ázik a tulajdonos, mivel a veneno kabrió annyira nyitott, hogy nincs is hozzá tető. Sem fém, sem szövet, sem műanyag – a lamborgini úgy döntött, hogy ez nyitott autó, minden trükk nélkül. 

A sima Venenohoz képest egyéb módosításokat nem igazán kell keresni, mivel a kabrió is az Aventador 6,5 literes, V12-esét kapta, amely 750 lóerőt szabadít rá a négy hajtott kerékre, végsebessége eléri a 350 km/órát.

lv 02

Akinek összefutott a nyál a szájában és máris szeretne egyet a garázsába tudni, ugyancsak igyekeznie kell: a Veneno kabrióból elvileg mindössze 9 darab készül majd, ennek megfelelően nem csoda, hogy szemtelenül sokjegyű összeg áll az árlistán. A sima Venenohoz képest tíz százalékkal drágább a kabrió, amelyért 3,3 millió eurót kell kicsengetni – ez még a minapi lottóötös nyertesének is megfontolandó összeg.

 
 

      


Kivetkőzött magából a Veneno
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon