Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10307-dragabb-lesz-a-koetelez.html

Drágább lesz a kötelező

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 23.
keresés



Drágább lesz a kötelező
2013. október 22. 08:49 - B. K.

A biztositas.hu alkusz cég szerint tízből kilenc biztosító drágább tarifákkal rukkol elő, a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) pedig szintén néhány százalékos díjemelést valószínűsít a közleményében.

biztkgfb

Az idén először nem két országos napilapban, hanem az MNB, a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) és a biztosítók, továbbá az alkuszok honlapján jelennek meg jövő pénteken a január első napjától érvényes kgfb tarifák. Ez arra a mintegy 2-2,5 millió járműre vonatkozik, amelyeknek január elsején fordul a biztosítása, a többire már a vásárlás napján kötötték a kgfb-t, így váltani is akkor lehet.

Az idén az összes váltó száma nem haladja meg jelentősen a 300 ezret, ami alig ötöde a 2009-ben tapasztalt értéknek - állítja a FBAMSZ. Ennek fele - 140-170 ezer autós - felmondás után, újra a régi biztosítójánál köti majd meg a szerződést, de olcsóbban, mintha egyszerűen ott maradt volna - teszik hozzá. (MTI)


Drágább lesz a kötelező
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon