Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10310-a-teslara-figyel-a-bmw.html

A Teslára figyel a BMW

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 24.
keresés



A Teslára figyel a BMW
2013. október 22. 12:25 - B. K.

A Tesla S-modellje alaposan meglepte a nagy autógyártókat, akik mindeddig gyaníthatóan a kelleténél kisebb figyelmet fordítottak az autóiparral kacérkodó amerikai cégnek.

A Model S azonban nem csak a szaksajtótól kapott elképesztően jó kritikát, hanem az autóipar is kénytelen volt fejet hajtani előtte, s korántsem mellékesen a vásárlók érdeklődése is folyamatosan emelkedik.

bmwi5

A nagyok közül a BMW eszmélt a leggyorsabban, máris bejelentette, hogy a Tesla modellje miatt kissé áthangolja i-programját. A nemrég bemutatott i3 után egy középkategóriás modellel szeretnének előrukkolni minél hamarabb.

A kiszivárgott információk szerint két út között vacilálnak a bajorok: vagy egy az egyben a Tesla Model S piacára nyomulnak be egy szedánnal, vagy egy másik, igencsak jól jövedelmező szegmensben, az SUV-k piacán jelentkeznek a következő i-modellel. Sőt, az sem kizárt, hogy egy crossover lesz a következő i-BMW, többek szerint könnyen előfordulhat, hogy az X4-es lehet a valószínűleg i5 néven piacra kerülő hibrid BMW kiindulópontja.

Utóbbi mellett szól, hogy részben már meglévő alapokat kell továbbfejleszteni, arról nem is beszélve, hogy nagyon csodálkoznék, ha az X4 tervezése során már az elejétől fogva nem merült volna fel a hibrid meghajtás.

Így vagy úgy, az szinte biztos, hogy a bajoroknál váltott műszakokban dolgoznak a megoldáson, és – ismerve a németek hozzáállását – szinte az is bizonyos, hogy rövid időn belül ütős válasszal jelentkeznek... 


A Teslára figyel a BMW
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon