Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10320-mx-5-rivalis-koreabol.html

MX-5 rivális Koreából

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 26.
keresés



MX-5 rivális Koreából
2013. október 25. 08:00 - B. K.

Két éves fejtörést okozott a Kia-nál, hogy vajon a jelenlegi gazdasági helyzetben megkockáztassák-e a GT névre keresztelt kupé piacra dobását. Tíz laikusból kilenc valószínűleg azt mondta volna nekik a képeket látva, hogy mi az, hogy, természetesen igen, de hát kibicnek ugyebár semmi nem drága.

kiagt 01

A koreaiak viszont nem a megfontolatlanságukról híresek, legalábbis elnézve az utóbbi idők precíz fejlesztéseit sokkal inkább átgondolt, kockázatmentes politikát folytatnak, az eredmények pedig őket igazolják. 

kiagt 02

Mégis, egy kis szín kellett a palettára, így végül úgy döntöttek, megengedik maguknak a GT-luxusát, azaz utat engednek a kupénak, ami elvileg 2015-ben érkezhet a szalonokba. Ráadásul könnyen lehet, hogy nem egyedüliként képviseli majd a sportos vonalat a Kia-nál, mivel a hírek szerint a januári detroiti szalonon egy apró roadstert is bemutatnak majd a közönségnek, amely elvileg a Mazda MX-5 lehetséges kihívójaként szerepel a koreaiak tervei között.


MX-5 rivális Koreából
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon