Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10322-traffipax-minden-sarkon.html

Traffipax minden sarkon!

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 29.
keresés



Traffipax minden sarkon!
2013. október 25. 08:13 - B. K.

trafilavinaÓvatosan az utakon, egymást követik majd a traffipaxok országszerte október utolsó hetében, amikor Lavina elnevezéssel országos sebesség-ellenőrzési akciót indít a rendőrség.

A tájékoztatás szerint december közepéig az adott útszakaszokon "láncszerű" sebességméréseket végeznek sűrűn elhelyezett traffipaxok segítségével. Általános tapasztalat ugyanis, hogy az autósok a sebességmérő elhagyása után újra gyorsabban hajtanak a megengedettnél; ezt a magatartást kívánják kiszűrni a Lavina akció keretében.

Az intézkedést az indokolja, hogy a legtöbb közúti balesetet továbbra is a sebesség nem megfelelő megválasztása, illetve gyorshajtás okozza. Az országos sebesség-ellenőrzés a legforgalmasabb utak mellett a gyorsforgalmi úthálózatot is érinti. A rendőrök ellenőrzik a gépjárművezetők ittasságát és a biztonsági öv használatát is.

Az autósok a főutakon és a gyorsforgalmi utakon is számíthatnak arra, hogy megállítják őket a rendőrök, és úgynevezett kitereléses ellenőrzéseket is tartanak. (MTI)


Traffipax minden sarkon!
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon