Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10324-szupermini-az-auditol.html

Szupermini az Auditól

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 26.
keresés



Szupermini az Auditól
2013. október 25. 12:40 - B. K.

Igazából nem az a furcsa, hogy az Audi beszáll a szuperminik piacára is, inkább az, hogy miért csak most. A konszernen belül ugyanis gyakorlatilag kész autó áll a négykarikások rendelkezésére, a mérnököknek „csak audisítani” kell az alapokat. 

a1 01

A márka vezérigazgatója, Rupert Stadler erősítette meg a korábban már meglebegtetett információkat a minap, amikor arról beszélt, hogy évi 2,4 millióra szeretnék feltornázni az éves eladásokat. 

Márpedig ehhez szükség lesz a piac minden egyes szegmensének lefedésére: az már korábban eldőlt, hogy egy, a Mercedes B-osztály szegmensében piacra lépő MPV gazdagítja majd a kínálatot, most pedig az is biztossá vált, hogy két éven belül egy szupermini formájában lefelé is bővíti a palettát az Audi. 

A németeknek ehhez mindössze a VW, Skoda és Seat emblémával is futó modellt kell a képükre formázni: az up! (maradjunk ennél) gyakorlatilag egy prémium szupermini lesz, ami a másik német rivális, a BMW tulajdonolta MINI vásárlókörét célozza majd. 

Ennek megfelelően az eddigi hármasikrekhez képest minőségibb beltér jellemzi majd az autót, a világítást elől-hátul LED-ek biztosítják és jó esél kicsivel izmosabb motorokkal is elérhető lesz a szupermini.


Szupermini az Auditól
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon