Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10338-ujabb-tesla-kapott-langra.html

Újabb Tesla kapott lángra

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 31.
keresés



Újabb Tesla kapott lángra
2013. október 29. 12:08 - B. K.

Viszonylag rövid időn belül két méregdrága Tesla Model S vált a lángok martalékává, ám az európai terjeszkedését éppen a minap bejelentő amerikai gyártó nem aggódik túlságosan. 

teslatuz

Múlt hét szerdán Mexikóban égett ki a második Model S, a Yucatan városában történt esetet videón is rögzítették. Az autó állítólag nagy sebességgel ütközött előbb egy betonfalnak, majd egy fának, és ezt követően kapott lángra az összetört jármű. 

A Tesla szerint ilyen baleset során ez bármelyik gyártó modelljével előfordulhat, sokkal fontosabbnak tartják, hogy a sofőr épp bőrrel megúszta a karambolt, és saját lábán távozott a helyszínről. A balesetet szenvedő Tesla-tulaj nevét nem hozták nyilvánosságra, de az amerikai cég szerint a férfi már megkereste őket az ügyben, hogy újabb Model S-t szeretne vásárolni az összetört autó helyett. 

Október elején szintén kiégett egy Model S, akkor Washington államban vált a lángok martalékává egy elektromos autó, miután valamilyen törmelék miatt megsérültek az autó aljába épített akkumulátorok. Az amerikai Nemzeti Közúti Közlekedésbiztonsági Hivatal is vizsgálta az ügyet, de végül úgy ítélte meg az esetet, hogy az nem befolyásolja a Tesla modelljeinek biztonságát.


Újabb Tesla kapott lángra
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon