Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10340-tle-ne-vegyel-autot.html

Tőle ne vegyél autót!

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. november 3.
keresés



Tőle ne vegyél autót!
2013. október 29. 11:26 - B. K.

popHa véletlenül Nicolae Popescu kínál önnek eladásra autót, legyen résen: a 33 éves férfi rajta van az FBI körözési listáján, mivel 3 millió dollár értékben károsított meg amerikai vásárlókat. 

A férfi a népszerű internetes portálokon építette fel bűnszervezetét, az eBay, a cars.com, az autotrader.com és a cyclatrader.com voltak a főbb vadászterületei. Módszere roppant egyszerű volt: álhirdetéseket adott fel, az ügyfelek által befizetett pénzeket pedig egyszerűen lenyúlta.

A károsítottak és az amerikai hatóságok dolgát nehezítette, hogy Popescu Romániából intézte „üzleti ügyeit”, így sokáig nehéz volt utolérni a csalárd dealert, illetve az időközben többtagú bandává váló csapatot, amelyhez hat román férfi mellett egy albán állampolgárságú személy is csatlakozott. 

A károsultakat védő ügyvéd szerint a Popescu tévesen gondolta úgy, hogy az óceánnyi távolság menedéket nyújt számára, igaz, az Interpol és az FBI egyelőre még keresi a csalárd román kereskedőt.


Tőle ne vegyél autót!
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon