Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10341-bmw-5-rivalis-koreabol.html

BMW 5 rivális Koreából

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. november 3.
keresés



BMW 5 rivális Koreából
2013. október 30. 06:37 - B. K.

Egyelőre inkább csak tapogatózik a KIA a prémiumszegmens felé, de eltökélt céljuk, hogy az alsóbb kategóriák után a prémiumszegmensben is borsot törjenek az európai konkurensek orra alá.

kc 01

A K7, vagy más néven Cadenza lesz a következő lépcső ebbe az irányba, a koreaiak egyelőre ezer darab értékesítését célozták meg amolyan próbajelleggel Európában, hogy a tulajdonosok visszajelzései után tovább finomítva a modellen frontális támadásba kezdjenek a későbbiekben.

A Cadenza jövőben sorsa tehát elsősorban attól függ mifelénk, hogy hogyan fogadja a piac az alsóbb kategóriákban már bőven bizonyító KIA prémium szintű modelljét. Ha pozitívak a visszajelzések, akkor egyre több felső szegmensbe érkezik majd KIA modell.

kc 02

Annak érdekében, hogy ne kelljen csalódniuk, egy kicsit „csalnak” az Európának szánt Cadenzával a koreaiak: a tengerentúlon már forgalmazott típust feltuningolták, méghozzá a nagyobb testvér, a Quoris (K9) technikájával.

Innen érkeznek az aktív biztonsági rendszerek , a kifinomult head-up kijelző , a TFT LCD műszeregység és a hátsó ülések fűthető, hűthető, elektromosan dönthető hátsó ülések. A koreaiak tisztában vannak azzal is, hogy igazi sikerre csak friss fejlesztésű dízelmotorral számítgatnak, s ígérik, e téren is állni fogják a versenyt a neves konkurensekkel. 

 
 

        


BMW 5 rivális Koreából
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon