Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10345-ha-nem-eleg-a-sima-rs6-os.html

Ha nem elég a sima RS6-os…

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. november 3.
keresés



Ha nem elég a sima RS6-os…
2013. október 30. 12:24 - B. K.

Azt hiszem, nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy sok családapa boldogan kiegyezne azzal, hogy egy RS6 Avant legyen a család mindenese. Anyának azzal lehet érvelni, hogy kombi, vagyis praktikus, apának meg ugyebár ott marad az RS kód alatt futó adrenalin löket, amelyet talán nem is kell részletezni egy családi megbeszélésen. 

rsaavant 01

Vannak olyanok, akiknek ez kevés, és egy kicsit vadabb családi málhást képzelnek el maguknak. Az O.CT Tuning szakijai nem túl gátlásos emberek, ennek megfelelően durván belenyúltak az ingolstadti kombiba: a 4.0 literes, V8-as TFSI 560 lóerős és 700 Nm-es – volt, az O.CT-s fiúk ezeket az adatokat 670 lóerőre és 880 Nm-re tornászták fel. 

rsaavant 02

Ennek eredményeként pályautókat megszégyenítő menettulajdonságokkal rendelkezik a tuning Avant, 0-10-ra például mindössze 3,4 másodperc alatt gyorsul, végsebessége 320 kilométer/óra – legalábbis eddig engedi az elektronika tombolni a lovakat. 

Kíváncsi lennék, vajon milyen dumával lehetne meggyőzni asszonypajtást arról, hogy ez az Avant a legtökéletesebb családi verda…

 
 

    


Ha nem elég a sima RS6-os…
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon