Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10361-vigyazz-minden-tizedik-autosnak-nincs-biztositasa.html

Vigyázz: minden tizedik autósnak nincs biztosítása

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

A JD Power ismét megmérte az új autókkal kapcsolatos elégedettséget és az alábbi eredmény született. Minél magasabb… https://t.co/2M56xaKTz8

@jennirozsa Még az új motor nincs is bent, mit vizsgálnak ? Ugyan az az autó kb tavaly óta 🤣

@bolyki01 @torda7 cserébe meg kimered rakni az autó oldalára ha meg leesik nem sajnálod. De mondjuk egy új iPhone-al ezt nem csinálnám.

Imagine új autó illatú parfüm

Érkezik GeForce Now-ra a Grand Theft Auto 3, a Vice City és a San Andreas Remastered verziója, továbbá a PC-n szint… https://t.co/QrvVDeN1Se

Reméljük, azért nem fejlődött sokat, mert már javában a GTA 6-on dolgoznak... https://t.co/pfJROrwO7h

RT @ignhungary: Ez talán már érthető. https://t.co/YF9aldjYVL

Ez talán már érthető. https://t.co/YF9aldjYVL

Keresés
2013. november 8.
keresésVigyázz: minden tizedik autósnak nincs biztosítása
2013. november 04. 13:46 - B. K.

A közép-európai régió négy országa autósainak 67 százaléka jól tájékozottnak tartja magát a gépjármű-biztosítások terén, de 91 százalékuk rendelkezik csak kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással (kgfb) - közölte felmérése eredményét a Generali PPF Holding az MTI-vel.

cc 01

A négy közép-európai ország - Lengyelország, Szlovákia, Csehország és Magyarország - Generali-érdekeltségeit összefogó biztosítói holding kutatása kiterjedt Ausztriára is. A felmérést a felnőtt internetezők körében végezték, a megkérdezettek száma négyezer volt. 

Az autótulajdonosok több mint 64 százaléka napi szinten használja gépjárművét, további 25,7 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy heti rendszerességgel, míg 7,5 százalékuk havi pár alkalommal ül a volán mögé A magyar autósok közül a legtöbben - a válaszadók 31,4 százaléka - évi 5-10 ezer kilométert tesznek meg kocsijukkal. Ez jellemző a többi országra is, kivéve Ausztriát, ahol sokkal nagyobb az éves futásteljesítmény.

A régió autótulajdonosainak 91 százaléka rendelkezik csak kötelező biztosítással, 9 százalékuk nem köti meg a törvényileg előírt biztosítást. A casco biztosítások még kevésbé elterjedtek: csupán a válaszadók 36 százaléka kötött ilyet autójára, annak ellenére, hogy 60 százalékuk ismeri a lehetőséget.


Vigyázz: minden tizedik autósnak nincs biztosítása
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon