Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10364-a-qashqai-uj-arca.html

A Qashqai új arca

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. november 8.
keresés



A Qashqai új arca
2013. november 05. 09:39 - B. K.

Nem tudom, ki várja jobban az új Qashqai bemutatóját, az autórajongók, a konkurencia, vagy éppen a Nissan. 

nq 01

A crossover kategóriája teremtője és legnépszerűbb tagja felett ugyanis eljárt az idő, és míg mások csak most mutatják be modelljüket a kategóriában, addig a Nissan már a vadonatúj Qasqhai-al érkezik. 

Egyelőre csak erősen álcázott fotók kerültek nyilvánosságra, de a minap a Nissan már megmutatta szemből az új modellt, nyilván azért, hogy a sajtó kivegye a részét a gondos marketingmunkából. Utóbbiban egyébként a Nissan elképesztően profi, talán a leghatékonyabban használják a közösségi média adta lehetőségeket, ezért cserébe most hajlamosak vagyunk mintegy elismerésképpen beadni a derekunkat, s bevenni egy kicsit a marketingmaszlagot. 

nq 02

Ami a lényeg: a következő Qashqai hosszabb, magasabb és szélesebb lesz, mint elődje , a plusz centik állítólag szinte kivétel nélkül a belső térben lesznek érezhetőek. Motorfronton a legnagyobb újdonság a Renault-val közösen fejlesztett 1,2 literes, 3 heneres turbós-benzines motor lesz, amely a Qasqhaiban állítólag 113 lóerőig izmosodik. Elérhető lesz egy 1,6 literes dízelmotor is, illetve később egy hibrid kivitel. 

A további részletekre nem kell sokat várni, e héten minden kiderül az új Qashqairól, amelynek forgalmazása még idén megkezdődik Európában.

 
 

   


A Qashqai új arca
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon