Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10377--ezzel-mindent-visz-tesla-.html

Ezzel mindent visz Tesla?

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. november 11.
keresés



Ezzel mindent visz Tesla?
2013. november 07. 09:46 - B. K.

A Tesla tulajdonos Elon Musk vitathatatlanul remek üzleti érzékkel van megáldva, s a konkurencia úgy tűnik, hiába reménykedik abban, hogy egy picit megpihen. Esze hét ágában sincs, sőt.

xtesla 01

A világszerte egyre népszerűbb SUV szegmens a következő kiszemelt az elektromos autókat gyártó amerikaiaknak, a Model X névre keresztelt crossover már jövő ilyenkor a szalonokba kerül.

xtesla 02

A Model X-et két, egymástól független villanymotor mozgatja, amelyek külön hajtják majd az első és hátsó tengelyeket, igaz, ez a megoldás jelentősen többe kerül majd mint a hátsókerékhajtású, és egyébként is elég borsos árú Tesla S esetében. Ugyanakkor az eddigi tapasztalatok alapján bőven akad vevő a Tesla autóira, így jó eséllyel az első elektromos crossover is sikeres lehet a piacon.

xtesla 03

A műszaki részletek egyelőre még nem teljesen nyilvánosak, de valószínűleg egy 60 kWh akkumulátor kerül majd alapból a Model X-be, de felárért elérhető lesz egy 85 kWh-ás egység, amellyel 450 kilométeres elméleti hatótávolság is elérhető. Mindennek azonban ára is van, előzetes becslések szerint akár 90 ezer dollárba is kerülhet az USA-ban a Model X. 


 Ezzel mindent visz Tesla?
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon