Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10378-maserati-bora-malkotas.html

Maserati Bora: műalkotás

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

A JD Power ismét megmérte az új autókkal kapcsolatos elégedettséget és az alábbi eredmény született. Minél magasabb… https://t.co/2M56xaKTz8

@jennirozsa Még az új motor nincs is bent, mit vizsgálnak ? Ugyan az az autó kb tavaly óta 🤣

@bolyki01 @torda7 cserébe meg kimered rakni az autó oldalára ha meg leesik nem sajnálod. De mondjuk egy új iPhone-al ezt nem csinálnám.

Imagine új autó illatú parfüm

Érkezik GeForce Now-ra a Grand Theft Auto 3, a Vice City és a San Andreas Remastered verziója, továbbá a PC-n szint… https://t.co/QrvVDeN1Se

Reméljük, azért nem fejlődött sokat, mert már javában a GTA 6-on dolgoznak... https://t.co/pfJROrwO7h

RT @ignhungary: Ez talán már érthető. https://t.co/YF9aldjYVL

Ez talán már érthető. https://t.co/YF9aldjYVL

Keresés
2013. november 10.
keresésMaserati Bora: műalkotás
2013. november 07. 13:17 - B. K.

A Maseratinál megadják a módját annak, hogy gyakorlatilag a kósza gondolatukkal is lenyűgözzék a közönséget.

mab 01

Oké, az egykori középmotoros Bora ihlette, megegyező nevű tanulmány bőven több, mint egy gondolat, sőt, gyakorlatilag gyártásérett, de egyelőre nem tudni, hogy készül-e belőle több példány.

mab 02

Kár lenne, ha a Maserati hagyná a vitrinbe porosodni az Alex Imnadze által tervezett autót, s valószínűleg az olaszok is inkább hajlanak arra, hogy némi pénzt keressenek a Borával.

Erre utalhat, hogy a koncepció részletei gyakorlatilag egy szériaérett autót mutatnak, az első-hátsó lámpák, tükrök, hűtőrács a Ghibli-ről lehet ismerős, s teljesen hiányoznak a koncepcióautókra jellemző, futurisztikus részletek.

mab 03

Ennek ellenére azért nem lehet biztosra venni, mivel az olaszok egyelőre nem árulták el, mi a tervük az új Borával, mint ahogyan azt sem, hogy milyen műszaki tartalmat képzelnek el a vérpezsdítő karosszériába.


Maserati Bora: műalkotás
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon