Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10380-giulia-az-alfa-uj-vezercsillaga-.html

Giulia, az Alfa új vezércsillaga?

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

A JD Power ismét megmérte az új autókkal kapcsolatos elégedettséget és az alábbi eredmény született. Minél magasabb… https://t.co/2M56xaKTz8

@jennirozsa Még az új motor nincs is bent, mit vizsgálnak ? Ugyan az az autó kb tavaly óta 🤣

@bolyki01 @torda7 cserébe meg kimered rakni az autó oldalára ha meg leesik nem sajnálod. De mondjuk egy új iPhone-al ezt nem csinálnám.

Imagine új autó illatú parfüm

Érkezik GeForce Now-ra a Grand Theft Auto 3, a Vice City és a San Andreas Remastered verziója, továbbá a PC-n szint… https://t.co/QrvVDeN1Se

Reméljük, azért nem fejlődött sokat, mert már javában a GTA 6-on dolgoznak... https://t.co/pfJROrwO7h

RT @ignhungary: Ez talán már érthető. https://t.co/YF9aldjYVL

Ez talán már érthető. https://t.co/YF9aldjYVL

Keresés
2013. november 11.
keresésGiulia, az Alfa új vezércsillaga?
2013. november 07. 12:59 - B. K.

Nem túlzás, hogy az Alfa Romeo időtlen-idők óta nem csiszolgatott annyira egy modellt sem a bemutatása előtt, mint a Giulia-t. 

ag 01

Az olaszok már többször elhalasztották a végleges változat bemutatását, és sokadszorra is nekiálltak áttervezni az autót, amelyről saját maguk is úgy vélik, nagymértékben meghatározza majd a márka további sorsát. 

A Giulia eredetileg kifejezetten Európának készült volna, de hát a fránya autóipari válság közbeszólt, ráadásul időközben a Fiat többségi részesedét szerzett a Chryslerben. 

ag 02

Fentiek miatt változtak az elvárások a modellel szemben, amely európai hódítás helyett immár globális csodafegyverként csiszolódik tovább. A márka globális tervezési vezére, Lorenzo Ramaciotti szerint a Giulia az egyik legnagyobb tervezési kihívás a márka történetében. 

ag 03

Ennek megfelelően egyáltalán nem meglepő, hogy továbbra sincs biztos időpontja a bemutatónak, és korántsem lehet készpénznek venni a korábban megígért, jövő évi debütálást. Ami biztos, hogy a Giulia megkapja a Giulliettaból és 4C-ből ismert, 240 lóerős turbós négyhengeres motort, míg a tengerentúlon a Chrysler V6-osával és összkerékhajtással is elérhető lesz.


Giulia, az Alfa új vezércsillaga?
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon