Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10470-egy-picit-toebb-lett-bmw-m-coupe.html

Egy picit több lett: BMW M Coupé

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Sokan kérdezik otthoniak tőlem hogy van itt minden embernek (80%) 2017+ autója. Leírom. Itt nem divat a használt… https://t.co/610onZCAtj

Ennyivel nőtt a forgalomba helyezett új személygépjárművek száma. #OrigoGazdaság #autó https://t.co/5kAZsTEjbV

Januártól drágább a benzin ⛽ https://t.co/fBaWTQoVtI

🇮🇹🐎 Az Abu-Dhabis buli legfrisebb képei ☺️A rendezvényen egyébként egy új Ferrari utcai autó modellt is bemutattak… https://t.co/yViyCwysfx

Keresés
2014. április 8.
keresésEgy picit több lett: BMW M Coupé
2013. november 29. 10:30 - B. K.

Amihez a BMW M Performance hozzányúl, abból kivétel nélkül izgalmas dolog szokott kisülni, gyanítom, egy gömbgrillel is csodákra lennének képesek. 

bmw2 01

A 2-es Coupé persze ennél sokkal kedvesebb „téma”, hiszen a bajorok modellje már puszta létével is komoly rajongótábort szerzett, amely valószínűleg most az M kivitellel tovább bővül. 

Az M-tuning ezúttal sem csak a külsőre vonatkozik, a lemezek alatt is jelentős változások történtek. A négyhengeres dízelmotor 16 lóerővel izmosodott, teljesítménye így kerek 200 lóerő, a maximális nyomatékhoz pedig további 40 Nm érkezett, így 420 Nm-el gazdálkodhat a szerencsés sofőr. A BMW ráadásul állítja, hogy mindez fikarcnyit sem befolyásolja az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. 

bmw2 02

A BMW M235i Coupe ezentúl önzáró differenciálművet kapott a hátsó tengelyen , amely javítja a tapadást a kanyarokban, valamint egy sportkipufogó-rendszert. 

A 2-es Coupe M-változatai alá egy 20 mm-el alacsonyabb sportfutóművet kapnak, valamint megerősített fékrendszert és egyedi, 19 colos kovácsolt könnyűfém felniket. 

A külső változtatások is feltűnőek, és természetesen az utastérben is otthagyta a kézjegyét az M-Performance, ezekről a galériában lévő képek azonban sokkal többet mondanak.

 
 

      


Egy picit több lett: BMW M Coupé
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon