Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10472-ez-lehet-az-uj-suzuki-alto.html

Ez lehet az új Suzuki Alto

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Egyébként csinos, és egyben komoly is lett az új #MB A Klasse Limousine (Sedan) Végre, komoly női autó született. https://t.co/c6WDlXwcP9

Öröm látni az egyre optimistább terveket. https://t.co/47sRPa2Fgz https://t.co/CuEOhjlB0Q

Sokan kérdezik otthoniak tőlem hogy van itt minden embernek (80%) 2017+ autója. Leírom. Itt nem divat a használt… https://t.co/610onZCAtj

Ennyivel nőtt a forgalomba helyezett új személygépjárművek száma. #OrigoGazdaság #autó https://t.co/5kAZsTEjbV

Januártól drágább a benzin ⛽ https://t.co/fBaWTQoVtI

Keresés
2014. április 8.
keresésEz lehet az új Suzuki Alto
2013. december 02. 09:19 - B. K.

A koncepció neve egyértelműen jelzi, hogy az A-szegmensben indul majd az új Suzuki, a thaiföldi autószalonon történt bemutatkozás pedig arra utal, hogy elsősorban az ázsiai piacra szánja a minit a japán gyártó.

alto 01

Miután azonban az Alto korábbi nemzedékei idehaza is elérhetőek voltak, jó esély van rá, hogy az új modell is kapható lesz itthon. A koncepcióról egyelőre túl sokat nem tudni, de elvileg nincs túl messze a sorozatgyártástól, legkésőbb bő egy éven belül már a szalonokban szeretné tudni a modellt a Suzuki. Egy-két látványos dolog nyilván eltűnik majd addigra az Altoról, de az alapformák már nem változnak, s ez elsősorban a belső térben ígér izgalmas dolgokat. 

alto 02

Na meg a motorháztető alatt, hiszen az A:Windben egy háromhengeres, gázüzemű motor található, amelynek teljesítménye CVT váltó segítségével jut el az első tengelyekre. Valószínű, hogy a gyártás beindulásáig érkezik egy kis benzinmotor is, de a Suzuki állítólag kacérkodik egy apró gázolajos erőforrással is.

 
 

   


Ez lehet az új Suzuki Alto
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon