Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10479-bmw-dizel-a-toyotakban.html

BMW dízel a Toyotákban

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Egyébként csinos, és egyben komoly is lett az új #MB A Klasse Limousine (Sedan) Végre, komoly női autó született. https://t.co/c6WDlXwcP9

Öröm látni az egyre optimistább terveket. https://t.co/47sRPa2Fgz https://t.co/CuEOhjlB0Q

Sokan kérdezik otthoniak tőlem hogy van itt minden embernek (80%) 2017+ autója. Leírom. Itt nem divat a használt… https://t.co/610onZCAtj

Ennyivel nőtt a forgalomba helyezett új személygépjárművek száma. #OrigoGazdaság #autó https://t.co/5kAZsTEjbV

Januártól drágább a benzin ⛽ https://t.co/fBaWTQoVtI

Keresés
2014. április 8.
keresésBMW dízel a Toyotákban
2013. december 03. 09:34 - B. K.

Egy kicsit oldhatja – vagy éppen ellenkezőleg?! – a feszültséget az állóháborúvá dermedt japán-német autóvitát a BMW és a Toyota együttműködése.

tv 01

A japánok bejelentették, hogy a bajor gyártó dízeljét szerelik az Európának szánt Versoba. Az 1.6 D-4D típusjelzés a Versón ezentúl a négyhengeres, 1,6-os BMW dízelt jelzi majd, amely 110 lóereje mellett 270 Nm nyomatékot ad le. A sebességváltót és a hozzá kapcsolódó elektronikát továbbra is a japánok fejlesztik. A bajor dízel egyelőre nem kap társat, a Toyota a Versot ezen kívül a már ismert erőforrásokkal kínálja majd: a kis dízel mellé érkezik e 2 literes gázolajos egység, benzinesből pedig az 1,6-os és 1,8-as Valvematic.

A két autógyár között született már együttműködési megállapodás, együtt dolgoznak egy közös sportautó platformon, illetve egy életképes üzemanyagcella-rendszer fejlesztésén.


BMW dízel a Toyotákban
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon