Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10482-beveti-a-q1-et-az-audi.html

Beveti a Q1-et az Audi

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Sokan kérdezik otthoniak tőlem hogy van itt minden embernek (80%) 2017+ autója. Leírom. Itt nem divat a használt… https://t.co/610onZCAtj

Ennyivel nőtt a forgalomba helyezett új személygépjárművek száma. #OrigoGazdaság #autó https://t.co/5kAZsTEjbV

Januártól drágább a benzin ⛽ https://t.co/fBaWTQoVtI

🇮🇹🐎 Az Abu-Dhabis buli legfrisebb képei ☺️A rendezvényen egyébként egy új Ferrari utcai autó modellt is bemutattak… https://t.co/yViyCwysfx

Keresés
2014. április 8.
keresésBeveti a Q1-et az Audi
2013. december 03. 15:25 - B. K.

Teljessé válik az Audi Q-palettája: a folyamatosan lefelé bővített modellsorozathoz csatlakozik a legkisebb testvér, a Q1-es is, miután az Audi jóváhagyta a modell sorozatgyártását.

q1audi

Sokáig úgy tűnik, a Q3-nál nem lesz kisebb Audi SUV, de a piac mást diktál, az Audi úgy véli, érdemes megpróbálkozni a legkisebb crossoverek mezőnyében is egy prémium modellel.

Egyelőre csak egy számítógépes látványtervet mutattak be, mintegy illusztrációként a bejelentéshez, de állítólag a tanulmány főbb vonalai felismerhetőek lesznek majd a szériautón is. Igazából nagy meglepetés nincs, a megszokott Audi Q-formajegyek köszönnek vissza: lekerekített, de agresszív design, masszív, feltűnő burkolatok, hangsúlyos kerékjárati ívek.

A hírre azonnal megkezdődtek a spekulációk, hogy vajon milyen erőforrásokkal érkezik majd – leghamarabb 2016-ban – a mini SUV. Nagyon mellélőni mondjuk nem lehet, ismerve a konszern motorpalettáját, így jó esély van rá, hogy a kis 1,4-es TSI aktualizált változata jelenti majd a belépőszintet nagyjából 90 lóerővel. Szinte biztos, hogy lesz „kisdízel” is, amely célra ott a szintén 1,4-es gázolajos erőforrás, a csúcsmodellbe pedig valószínűleg szintén dízelmotor kerül, gyaníthatóan egy kétliteres TDI, kétszáz, vagy akár annál több lóerővel. A hibrid változatra is jó esély van, ez azonban nagyban függ a következő két év várható trendjeitől.

A Q1-es valószínűleg nem a legutolsó jövevénye a Q-sorozatnak, hiszen a hírek szerint már javában dolgoznak Ingolstadtban a BMW X6 riválisának szánt Q8-on, ami 2-3 éven belül érkezhet a kereskedésekbe. 


Beveti a Q1-et az Audi
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon