Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10485-azert-egy-v6-os-is-lehet-men.html

Azért egy V6-os is lehet menő

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Sokan kérdezik otthoniak tőlem hogy van itt minden embernek (80%) 2017+ autója. Leírom. Itt nem divat a használt… https://t.co/610onZCAtj

Ennyivel nőtt a forgalomba helyezett új személygépjárművek száma. #OrigoGazdaság #autó https://t.co/5kAZsTEjbV

Januártól drágább a benzin ⛽ https://t.co/fBaWTQoVtI

🇮🇹🐎 Az Abu-Dhabis buli legfrisebb képei ☺️A rendezvényen egyébként egy új Ferrari utcai autó modellt is bemutattak… https://t.co/yViyCwysfx

Keresés
2014. április 8.
keresésAzért egy V6-os is lehet menő
2013. december 04. 13:51 - B. K.

Aki valóban fullextrás Cayennere vágyott, az ez idáig kénytelen volt a sok méregdrága kényelmi és biztonsági extrával együtt plusz két hengert is megvásárolni, ugyanis a luxus csúcsa csak az egyébként igencsak vonzó V8-assal volt elérhető. 

pc 01

Akadnak azonban olyan vásárlók is, akik a luxusra vágynak ugyan, de bőven beérik a kisebb, V6-os motorokkal – érthetetlen -, a Porsche pedig pontosan tudja, hogy a vevő az első. 

Ennek megfelelően piacra dobták a Cayenne Platinum Edition kivitelt, amely benzines vagy dízel V6-osa mellett az ezekhez a motorokhoz eddig nem rendelhető extrákkal kényezteti vásárlóit. 

pc 02

A 295 lóerős benzines kivitel németországi ára 66.379 euro, ami közel 8000 euroval több, mint az alapkivitel ára. A 241 lóerős Platinum dízel esetében csak a felét, 4200 euro felárat kell leszurkolni az extrákért, potom 67 ezer euroba kerül az újdonság. 

A plusz pénzért bi- xenon lámpák, sötétített hátsó szélvédő, egyedi 19 colos Cayenne felnik, gravírozott alumínium küszöbvédők, sportkormánykerék járnak, odabent pedig bézs-fekete belső jár, az utastér teljes bőrözéséért azonban további felárat kér a Porsche.

 
 

        


Azért egy V6-os is lehet menő
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon