Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/8906-nem-lesz-vaszontets-evoque.html

Nem lesz vászontetős Evoque

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. április 7.
keresés



Nem lesz vászontetős Evoque
2013. április 05. 10:57 - Pál a postoló

noevoquecEgyik szemem sír, a másik nevet, mert bár prototípus is készült belőle, a Land Rover végül elvetette a vászontetős Range Rover Evoque ötletét. A nyitható tetejű változat közel sem volt olyan vagány, mint a hagyományos Evoque, de éppenséggel a Nissan Murano esetlensége sem volt jellemző rá. Ennek ellenére a gyáriak úgy döntöttek, nem kockáztatnak és leállították a fejlesztést. Cserébe igyekeztek kompromisszumos megoldást találni, hiszen a kabrió feelingre mindig van igény.

Ponyvatetős Evoque tehát nem lesz, viszont elkezdték egy a frissen debütált Citroën DS3 kabrióhoz hasonló, elhúzható napfénytetős kivitel tervezését, hiszen eddig az autó csak fix üvegtetővel volt megvásárolható. Zajlik ugyanakkor egy új Evoque-variáns fejlesztése is, amelyet az alapmodell és a Range Rover Sport közé pozícionálnának Evoque XL néven.

Az Evoque exkluzív utasterének kialakításába annak idején Victoria Beckham is beszállt, az ex-spice girl ízlésvilága pedig a rózsamintás középkonzolban érhető leginkább tetten.


Nem lesz vászontetős Evoque
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -