Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/9074-r-mint-golf.html

R, mint Golf

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. április 30.
keresés



R, mint Golf
2013. április 26. 09:02 - B. K.

Elképesztő a németek precizitása: a GTI érkezésének bejelentésével párhuzamosan mutatják be az R-Line kivitelt, ami kiegészítőivel éppen a csúcs Golf helyett lehet józan választás. Ha anya hisztirohamot kap a GTI miatt, megnyugtathatjuk. „Oké, igazad van, nem kell a GTI, de helyette akkor legalább egy jól felszerelt Golfot vegyünk, itt van például ez az R-Line kivitel…”.

golfr 01

Gyakorlatilag valóban egy felszereltségi szintről van szó, pontosabban egyből háromról, mivel az R-Line belső és R-Line külső csomag mellé lehet kérni az R-Line sport beavatkozást.

A külső csomag módosított lökhárítókat, fekete diffúzort, fényesfekete hűtőrácsot és diszkrét R-Line logót tartalmaz. A belső csomagba a „Race” szövetű sportülésekbe nyomott logó, alumínium betétek, rozsdamentes acél küszöbök, fekete tetőkárpit tartozik, és az érintőképernyős monitor is az R-Line felirattal üdvözöl minket minden induláskor.

Az R-Line sportcsomag elsősorban a sportfutómű, valamint a közvetlenebb kormányzás miatt lehet érdekes, de kapunk hozzá oldalsó és hátsó ablakfóliát is.

 
 

         


R, mint Golf
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -