Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/9550-minden-idk-legersebb-r8-asa-joen.html

Minden idők legerősebb R8-asa jön

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. június 20.
keresés



Minden idők legerősebb R8-asa jön
2013. június 17. 09:31 - Pál a postoló

Izgalmasnak ígérkezik a jövő heti verseny Le Mans-ban. Egyrészt ugye önmaga miatt, másrészt az Audi egy igazi csemegével készül az eseményre, ahol a királykategóriában ugye jó eséllyel ismét lehengerlik a mezőnyt az R10 TDI-k. A bajorok Franciaországban mutatják be az utcai versenyautónak is beillő R8 legújabb, minden eddiginél erősebb változatát, a GT Plus-t.

ar8gtpls 1

Az Audinál igyekeztek mindent, de tényleg mindent kifacsarni az 5,2 literes V10-es blokkból, így a GT Plus teljesítménye már a 2010-ben bemutatott, 552 lovas GT-ét is túlszárnyalja, nem beszélve annak 540 newtonméteres nyomatékáról. A hátsókerekes változatot ráadásul hatsebességes manuális váltóval is kérhetjük, az összkerekes modell viszont csak hétsebességes, duplakuplungos automatával lesz elérhető.

ar8gtpls 2

Utóbbi egyébként 3,4 másodperc alatt gyorsul nulláról százra, tehát 0,2 másodperccel gyorsabb az elődjénél, végsebessége azonban ugyanúgy 320 km/óra. Jövőre várható a nyitható tetejű Spyder is, és bár gyorsabb lesz, mint az előd, sem végsebessége (317 km/óra), sem gyorsulása (3,8 másodperc) nem éri majd el a keménytetős változatét.

 
 

 

       


Minden idők legerősebb R8-asa jön
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Hirdetés
Alkupon: jó alku - sok kupon