Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/9552-korszakvalto-itt-a-4-es-bmw-coupe.html

Korszakváltó: itt a 4-es BMW Coupé

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. június 21.
keresés



Korszakváltó: itt a 4-es BMW Coupé
2013. június 17. 09:35 - B. K.

Új korszak kezdődik a BMW kupék világában, és talán általában a sportkupék mezőnyében is: a 4-es Coupé a korábbi gyakorlattól eltérően teljesen elkülönül a 3-astól, s ezt – sajnos – az árában is durván a tudomásunkra hozzák a bajorok. 

bmw4 01

Az új modell csaknem minden irányban nagyobb, mint kistestvére, a tengelytáv 50, a teljes hossz 26, a szélesség 43 mm-rel nőtt, miközben a tetővonal 16 mm-rel alacsonyabbra került. 

A kétajtós modell egyelőre egy négyhengeres dízellel (420d), egy ugyancsak négyhengeres benzinessel (428i) és a hathengeres benzinessel (435i) kezdi pályafutását. A hengerszámok miatt lehet ugyan siránkozni, de azért nincsenek erő híján a kisebb erőforrások sem, hiszen közös jellemzőjük a TwinPower Turbo, aminek köszönhetően 184 és 306 lóerő közötti teljesítmény közül válogathat a kedves és tehetős vásárló. 

bmw4 02

Alapból a hatfokozatú manuális váltó jár mindegyik modellhez, de valamennyihez rendelhető a nyolc sebességes automata váltó is, illetve – egyelőre csak a benzinesekhez – kérhető az xDrive összkerékhajtás is. 

Innentől kezdve már csak elhatározás, na meg egy kis tőke kérdése a vásárlás: a legolcsóbb 420d alapára 11,5 millió forint, a 428i 12,2 milliótól indul, aki azonban ragaszkodik a hat hengerhez, annak még egy jól felszerelt kisautó árát hozzá kell tennie a 16,3 milliós árhoz. 

Ha véletlenül akad olyan Önök között, aki egyelőre ilyen-olyan okok miatt nem tervezi a vásárlást, annak a galéria rovatunk kínál jelentősen olcsóbban egy kis közelebbi ismeretséget a 4-es Coupéval.

 
 

 

 

            


Korszakváltó: itt a 4-es BMW Coupé
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Hirdetés
Alkupon: jó alku - sok kupon