Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/9566-kupeharc-az-audi-brutalis-geppel-toer-az-elssegre.html

Kupéharc: az Audi brutális géppel tör az elsőségre

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. június 21.
keresés



Kupéharc: az Audi brutális géppel tör az elsőségre
2013. június 18. 10:44 - B. K.

Három évvel az első koncepció után jövőre már a kereskedésekbe kerülhet az Audi Quattro, ami abszolút dominanciára tör a sportkupék piacán, mellette még a tegnap kiposztolt 4-es BMW is csak amolyan anyuci bevásárló autójának tűnik. 

audiquattro 01

A limitált példányszámban gyártani tervezett kupéba tudása legjavát adja bele a négykarikás márka, szénszál erősítésű műanyagok, alumnínium és magnézium ipari mennyiségű felhasználása gondoskodik a könnyű önsúlyról. 

A legizgalmasabb részek azonban a karosszéria alatt rejtőznek majd, a duplaturbós, négyliteres V8-as 650 lóerejét négy keréknek kell majd valahogy az útra vinnie, ebben a hétfokozatú duplakuplungos váltónak is akad majd bőven szerepe. 

A sportkupé a hírek szerint 3,4 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órára, végsebessége gyaníthatóan elektronikusan korlátozva 250 km/óra lesz, az ára pedig igencsak borsos, 30 millió forint feletti.

 
 

 

 

  


Kupéharc: az Audi brutális géppel tör az elsőségre
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Hirdetés
Alkupon: jó alku - sok kupon