Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/9567-megujul-a-suzuki-swift.html

Megújul a Suzuki Swift

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. június 21.
keresés



Megújul a Suzuki Swift
2013. június 18. 11:31 - B. K.

A nappali LED-es menetfény a legszembetűnőbb változás a Suzuki Swift faceliftes változatán, amely év végén kerülhet a hazai kereskedésekbe. 

ss 01

Állítólag csak véletlenül kerültek fel az új modell fényképei a Suzuki belgiumi weboldalaira, mindenestre a japánoknak már nem kell sokat költeni médiakampányra, a hivatalosan a frankfurti szalonon debütáló modellfrissített Swiftről gyakorlatilag minden kiderült. 

A változás elsősorban kívül keresendő, a ködfényszórók köré kanyarított LED-es menetfény a leghangsúlyosabb újdonság, illetve az oldalsó index feltelepítése a tükörházba. 

Motorok terén úgy tűnik, nem lesz változás, marad az 1,2-es, 94 lóerős benzines, valamint az 1,3-as, 75 lóerős dízel, és elvileg a belső térben sem várhatóak komoly újdonságok, de őszig még van idejük a japánoknak tovább finomítani az Esztergomban készülő modellen.

 
 

 

 

   


Megújul a Suzuki Swift
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Hirdetés
Alkupon: jó alku - sok kupon