Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/9582-rejtelyes-lambo-az-udvaron.html

Rejtélyes Lambó az udvaron

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. június 22.
keresés



Rejtélyes Lambó az udvaron
2013. június 19. 14:57 - Pál a postoló

Érdekes fotók kerültek elő nemrég egy eddig még nem látott Lamborghini prototípusról és nekünk valahogy csak a Gallardo utódjának szánt Cabrera ugrott be jelöltként. Kémfotóról lévén szó, csak abban lehetünk biztosak, hogy egy Lambó van a képeken, de a méretek és a kaszni kialakítása is az új jövevényre utalnak.

cabrera 1

Bár a Cabreráról eddig kiszivárgott fantáziarajzokra ez az autó alig hasonlít, a szeptemberi frankfurti autószalonig mindenképp várnunk kell a megerősítésre, hiszen akkor leplezik le hivatalosan is a kocsit. Ha tehát abból indulunk ki, hogy ez itt egy Cabrera, akkor a motorháztető alatt valószínűleg a Lamborghini 5,2 literes, V10-es szívómotorjának továbbfejlesztett változata csücsül, 600 lóerő feletti teljesítménnyel és az egész autó nem nyom többet a mérlegen 1500 kilónál.

cabrera 2

A második generációs R8-as Audiból átemelt alkatrészekből építkező autót alapesetben összkerékhajtással kínálják majd, de külön igény esetén kérhetjük hátsókerék-meghajtással is.


Rejtélyes Lambó az udvaron
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Hirdetés
Alkupon: jó alku - sok kupon