Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/9597-transitbol-nem-art-ha-sok.html

Transitból nem árt, ha sok

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. június 24.
keresés



Transitból nem árt, ha sok
2013. június 21. 08:25 - B. K.

Elkészült a hétmilliomodik Transit: a népszerű haszonjármű 1965-ben jelent meg Európában, s azóta hat kontinens 118 piacán kapható. Szép számok, de korántsincs vége a Transit-saganak: a hétmilliós jubileumot a kínai Nanchangban megnyitott Transit-összeszerelő üzemben ünnepelték, amely hamarosan szintén ontani fogja a Transitokat. A Jiangling Xiaolan üzem a Ford stratégiai partnere, a Jiangling Motor Corp. (JMC) 300 millió dolláros befektetéssel létesült, s a létesítmény JMC- és Ford-márkájú autókat gyárt majd az egyre növekvő kínai piac számára. 

transit 01

A Transit megjelenése óta az egyik legnépszerűbb jármű kategóriájában, a1965 óta a Ford a karosszéria- és modellváltozatok széles kínálatát fejlesztette ki az áruszállítótól kezdve a billenős felépítményen vagy a lakóautón át az egészen letaglózó egyedi megoldásokig, amilyen például a Cosworth V8-as Supervan is volt. 

transit

A Ford reményei szerint folytatódik a sikersztori, a vadonatúj, kéttonnás Transit várhatóan 2014 tavaszán mutatkozik majd be az európai piacokon, s ezzel az újratervezett és kibővített modellcsalád élére lép. Az európai kínálat jelenlegi tagjai az a 2013-as ’Év Haszongépjármű’ díjat is elnyert Transit Custom amely egyben , az első 5 csillagos Euro NCAP minősítést elnyerő haszongépjármű, valamint a Transit Connect és a Transit Courier.


Transitból nem árt, ha sok
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Hirdetés
Alkupon: jó alku - sok kupon