Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/9941-belekoet-a-3-as-bmw-be-a-hyundai.html

Beleköt a 3-as BMW-be a Hyundai

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 23.
keresés



Beleköt a 3-as BMW-be a Hyundai
2013. augusztus 14. 07:05 - B. K.

A luxusszegmensből is harapna egy nagyot a Hyundai, az egyelőre RK kódnév alatt futó szedánnal többek között a BMW 3-as sorozatának állítanának konkurenciát.

hyindail 1

A HCD-14 koncepcióból építkező új szedán hátsókerékhajtást kap, és több részlete hasonlít majd a Genesis Coupera, érdemes rögzíteni a galériás fotókon látottakat. A rövid túlnyúlások minden bizonnyal a szériaváltozat esetében is megmaradnak, mint ahogyan azt is sejteni lehet, hogy a csúcsváltozatok a kétliteres, négyhengeres turbós benzinest kapják majd meg, de nem kizárt, hogy a például a Grandeur-ből ismerős V6-os is bekerül a kínálatba. 

hyindail 2

Az öngyilkos ajtók ellenben felejtősek, ahogyan további néhány mutatós kiegészítő is (például a pofás tükrök), továbbá valószínű, hogy a beltér anyagai is sokkal egyszerűbbek lesznek, legalábbis a belépőmodelleknél. 

Nagy kérdés, hogy mikor lesz sorozatérett az RK. A Hyundai konkrét választ egyelőre nem adott erre, de jó eséllyel legkésőbb 2016-ra elkészülhet a végleges változat.

 
 

 



               


Beleköt a 3-as BMW-be a Hyundai
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon