Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/9945-szupertakarekos-ford-focus.html

Szupertakarékos Ford Focus

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 23.
keresés



Szupertakarékos Ford Focus
2013. augusztus 14. 08:12 - B. K.

A Ford bemutatta Európa első, 99 g/km CO2-kibocsátású benzinmotoros családi autóját: az új Focus 1.0 EcoBoost üzemanyag-fogyasztása 4,3 l/100 km, a 2014-ben piacra kerülő modell lesz a Ford eddigi legtakarékosabb benzinmotoros családi autója. 

ff1.0ecoboost

Az autót a díjnyertes erőforrás 100 lóerős, különleges hangolású változata hajtja: a vállalat a jövő év elején kezdi forgalmazni eddigi legtakarékosabb benzinmotoros családi autóját, amelynek fogyasztását számos Ford ECOnetic technológia javítja, többek közt ultra-alacsony gördülési ellenállású abroncsok, egyedi aerodinamikai megoldások az autó padlólemezén és áttervezett váltóáttátelezés. 

A 2013-as és 2012-es Év motorjának megválasztott 1,0 literes EcoBoost erőforrással az új modell erőteljesebb, mint a 10 évvel ezelőtti első modellváltozat az 1,6 literes benzinmotorral – ugyanakkor CO₂-kibocsátása 47(!) százalékkal alacsonyabb.


Szupertakarékos Ford Focus
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon