Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/9947-joen-az-uj-subaru-wrx.html

Jön az új Subaru WRX

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 23.
keresés



Jön az új Subaru WRX
2013. augusztus 14. 11:29 - Jön az új Subaru WRX

A japánok az utóbbi időben szép lassan tették a dolgukat, kicsit olybá tűntek, mint akik a fáradságos munkával kitenyésztett boxeredízel megalkotása után ledőltek volna pihenni.

sf2013 01

Ez azonban nem az a szakma, ahol sokáig lehetne henyélni, és a japánok jó eséllyel még csak nem is ismerik ezt a szót. A Subaru időközben kidolgozta a jövő formatervét, azaz azt, hogy nagyjából hogy fognak kinézni a következő modelljei. A Subaru Viziv Concept egyáltalán nem a valóságtól elrugaszkodott autó, így valószínűleg már a közeljövőben érkeznek az ezen formavilágra építkező Subaruk.

sf2013 02

A Subaru WRX Concept még közelebb áll a valósághoz, gyakorlatilag már holnap az utcára gördülhetne, a kérdés az, hogy mekkora teljesítménnyel. Ezt a japánok még titkolják, de nem sokáig, hiszen úgy gondolták, hogy Európa, nevezetesen a Frankfruti Autószalon megérdemli, hogy bemutassák a nyilvánosságnak a jó eséllyel minden idők legdurvább WRX-ét.


Jön az új Subaru WRX
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon