Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/9948-unios-milliokbol-fejleszt-a-suzuki.html

Uniós milliókból fejleszt a Suzuki

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. október 23.
keresés



Uniós milliókból fejleszt a Suzuki
2013. augusztus 14. 08:14 - B. K.

A Magyar Suzuki Zrt. következő generációs modelljeinek prototípus-fejlesztéséhez és gyártásához 207 millió forint uniós támogatást nyert el, melyet a modellfrissítésen áteső Swift, illetve Swift Sport, valamint az új SX4 prototípusainak létrehozásához használnak fel. 

ssface 04

A társaság tájékoztatása szerint az S-Cross fantázianéven bemutatkozott, hamarosan sorozatgyártásba kerülő modell a jelenlegi SX4-nél jóval nagyobb méretű, kompakt városi sport-szabadidőautó. Bevezetésével a Magyar Suzuki új exportpiacokat céloz meg, és az esztergomi gyártóbázis fontosabb szerepet kap a Suzuki globális stratégiájában. 

A másik prototípus a Swift modellfrissítését jelenti, melynek keretében az eddigi típusok fejlesztése mellett két új változat jelenik meg; az összkerékhajtású Swift és az ötajtós Swift Sport. 

Az újonnan bevezetett technológiákat, eszközöket és eljárásokat a Magyar Suzuki Zrt. mérnökei japán szakemberekkel együttműködve tervezik, tesztelik és módosítják.


Uniós milliókból fejleszt a Suzuki
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon