Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/9966-zaszloshajon-dolgozik-a-cadillac.html

Zászlóshajón dolgozik a Cadillac?

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. november 10.
keresés



Zászlóshajón dolgozik a Cadillac?
2013. augusztus 17. 07:11 - Pál a postoló

Na nem mintha egy percig is komolyan gondoltuk volna, hogy a GM a Fisker Karma nyomorából kovácsol majd tőkét magának, de tény, hogy a CTS-V motorjával tuningolt über-hibrid kiváló reklám volt a Cadillac számára. Éppen ezért a lehető legjobbkor robbantották a bombát az amerikaiak legújabb tanulmányukról, amely akár a márka új zászlóshajója is lehet, ha megépül.

celmiraj 1

Íme az Elmiraj óriáskupé, amely 500 lovas, ikerturbós V8-as motorjával simán egy kategóriában versenyezhetne az aktuális S-osztállyal, ha kettővel több ajtaja lenne. Mondjuk a Cadillac már egy ideje ígérget egy hasonló kaliberű szedánt is, szóval akár a tanulmányautót is kiegészíthetjük gondolatban. Akármi is lesz az Elmiraj sorsa, impozáns kocsi. A megalomán Cielnél egy fokkal visszafogottabb, de pont ettől lesz olyan kézzel foghatóan valóságos, hogy akár azt is elhisszük a Cadillacnek, hogy komolyan gondolják…

celmiraj 2


Zászlóshajón dolgozik a Cadillac?
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon