Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/9990-felmillional-tart-az-audi-tt.html

Félmilliónál tart az Audi TT

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. augusztus 27.
keresés



Félmilliónál tart az Audi TT
2013. augusztus 23. 06:41 - B. K.

Az Audi egy exkluzív különleges modellváltozattal ünnepli a termelési jubileumát. A 200 kW (272 LE) teljesítményű Audi TTS competition Coupé és Roadster változatban októbertől összesen 500 példányra limitált sorozatban gördül le a szerelőszalagról.

tts 01

Az Audi TT immár hosszú évek óta igazi dizájn-ikonnak számít, a TTS competition révén pedig most új formában jelenik meg. A kizárólag Imolasárga és nimbuszszürke fényezéssel kapható különlegesség külső ismertetőjegye matt alumíniumhatású tartókra rögzített hátsó szárnya. A Roadster vászonteteje fekete vagy szürke színben rendelhető. Az ötküllős „Rotor” dizájn szerinti, 19 colos keréktárcsákra tekintélyes, 255/35 méretű gumiabroncsokat szerelnek.

tts 02

A TTS competition utasterének hangulatát acélszürke Impuls bőrkárpit határozza meg, amelyben karakteres bőrcsíkok szolgálnak dekorelemként. Széleiket Imolasárga szegély díszíti, s a kontrasztárnyalatú díszvarrások is ugyanezzel a színnel készülnek. Az ajtókárpitokon „1 of 500” gravírozású alumínium-plakettek jelzik e modellek különlegességét.

tts 03

A felszereltséget határozottabban kiformált karimájú, bőrbevonatú multifunkciós kormánykerék és hátsó parkolássegítő rendszer egészíti ki. Minden további felszerelés – a Xenon plus fényszóróktól az Audi magnetic ride csillapítás-szabályzáson át, egészen az alumínium dekorbetétekig – a TTS eleve bőséges alapkivitelének felel meg.

A 2.0 TFSI-motor 200 kW (272 LE) teljesítménnyel és 350 newtonméter maximális forgatónyomatékkal szolgál, a hatfokozatú S tronic sebességváltóval szerelt Coupé 5,3 másodperc alatt gyorsít fel 100 kilométer/órás tempóra, ami manuális váltóművel 5,5 másodpercet igényel.

tts 05

Az Audi TTS competition Roadster a hatfokozatú S tronic sebességváltóval 5,5 másodpercet igényel a 0-100 km/h sprinthez, amit manuális váltóművel 5,7 másodperc alatt teljesít. Mindegyik modellváltozat a quattro állandó összkerékhajtás segítségével adja át teljesítményét az útra, végsebességüket pedig egyaránt 250 kilométer/órára korlátozza az elektronika.



Félmilliónál tart az Audi TT
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon