Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/9992-ez-nagyon-kene-az-utolso-transporter-kombi.html

Ez nagyon kéne: az utolsó Transporter Kombi

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. augusztus 27.
keresés



Ez nagyon kéne: az utolsó Transporter Kombi
2013. augusztus 23. 07:57 - B. K.

A Volkswagen brazíliai üzemében egy különleges sorozattal búcsúznak az ott 1957 óta gyártott kisbuszoktól: 600 egyedi példányban gyártják a népszerű Transporter Kombi Last Edition változatot. Azt hiszem, ez elegendő témát ad a szeptemberi Transporter-találkozó részvevőinek. 

transkombi 1

A különleges, kettős színben fényezett – karosszériája kék, a tető, az oszlopok és lökhárítók pedig fehérek – egyedi belső kialakítású, és dizájn elemekkel szerelt kisbuszok mindegyike egyedi rendszámot kap. Belső elemei, így a függönyök és rögzítők, valamint az ülések is a 60-as 70-es éveket idézik fel. Az autót 78 lóerős benzin-etanol hajtású motor mozgatja, melyhez 4 fokozatú kézi sebességváltó kapcsolódik.

A Németországban az 50-es években indult Transporter gyártás 1953-tól egészült ki a brazíliai üzem termelésével, az 1957-től gyártott Kombi Európában T1 néven futott. 56 éves gyártási történetével a Kombi az autózás történetének leghosszabb ideig gyártott típusává vált.

 
 

 



           


Ez nagyon kéne: az utolsó Transporter Kombi
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon