Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/magazin/10337-quad-a-pokolbol-ferrari-blokkal.html

Quad a pokolból, Ferrari blokkal

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2013. november 3.
keresés



Quad a pokolból, Ferrari blokkal
2013. október 29. 09:08 - B. K.

A francia cég leginkább azzal foglalkozik, hogy egyedi autókat és motorkerékpárokat szerel össze a vevőik kérésére, esetenként pedig saját maguk szórakoztatására. Előfordult már náluk V8-as Range Rover motorral hajtott Twingo is, mostani építményük azonban finoman szólva is pokoli.

lw 01

A Wazuma V8F Matt Edition névre keresztelt járgányba ugyanis egy háromliteres, V8-as Ferrari szívet ültettek ízléses és igényes munkával a derék gallok, amelyhez egy BMW M3-ból származó hatsebességes szekvenciális váltó kapcsolódik.

Ezek után nem meglepőek a Momo felnik, a Brembo féknyergek, a 324 mm-es féktárcsák, valamint a hatalmas slick abroncsok: elöl 285/30 Z R18, hátul 315/30 ZR18-as méretben.

 
 

       


A motor kereken 250 lóerős, a pokoli quad súlya pedig mindössze 650 kilogramm, így nem meglepő, hogy végsebessége jóval 300 fölötti, egészen pontosan 322 km/óra – kérdés, ki az, aki megkockáztatja, hogy ilyen sebességgel száguldozzon. Na meg ki az, aki leperkál érte 181 ezer eurót – ennyi ugyanis a jármű listaára, ami bizony barátok közt is 50 millió forint körüli tétel, márpedig az nem kevés…

 


Quad a pokolból, Ferrari blokkal
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon